Ispiši ovu stranicu
Petak, 15 Ožujak 2019 08:50

Projekt Camping in Parks

Koliko ste nacionalnih parkova i parkova prirode  posjetili do sada?

Hrvatska ima 8 nacionalnih parkova, 11 parkova prirode i veliki broj prirodnih rezervata. Velika većina nas je posjetila barem jedan dio od tog neprocjenjivog prirodnog bogatstva.

Međutim, postavlja se pitanje koliko ste istinski  doživjeli te zaštićene prirodne oaze?

Ne samo  kao redovni  posjetitelj,  nego  gledajući  buđenje ili smirivanje  prirode sa izlaskom ili zalaskom sunca?   Koliko ste duboko  osjetili okuse, mirise i zvukove prirode u proljeće, ljeto, jesen ili zimu? Kojim ste se aktivnostima bavili u parkovima prirode i nacionalnim parkovima?

Obično je odgovor i opravdanje  da živimo jako ubrzano, da život jednostavno prolazi pokraj nas, i da za sve te lijepe i poželjne doživljaje  nemamo dovoljno ili novaca ili vremena ili  ...

CAMPING near PARKS in CROATIA je projekt koji spaja nacionalne parkove i parkove prirode sa aktivnostima i pristupačnim smještajem na kamp parcelama ili u mobilnim kućicama  u neposrednoj blizini netaknute prirode parkova.

KARTU  PRIRODNIH LJEPOTA HRVATSKE, kao i sve bitne informacije o parkovima i  kampovima u blizini parkova,  možete pronaći na www.CAMPINGinPARKS.eu

 i u pripadajućoj brošuri.

Istinski doživite  prirodu. Budite aktivni u bilo koje doba godine. Osjetite okuse, mirise, zvukove i promjene u  prirodi.  Spavajte zagrljeni sa prirodom i probudite prirodu u sebi!

www.CAMPINGinPARKS.eu

CAMPINGinPARKS biciklist u prrodi.jpg CAMPINGinPARKS.eu slap za web.jpg campingINparks Telascica .jpg

Pročitano 1778 puta