Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 17 Srpanj 2017 10:57

Botanički vrtovi jučer, danas, sutra - botanički turizam

Javna ustanova Park prirode Velebit u srijedu, 05. srpnja 2017. godine, biti će domaćin druženja posvećenog botanici, ali na malo drugačiji način.

Mr.sc. Biserka Juretić, voditeljica Botaničkog vrta Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i pročelnica Sekcije botaničkih vrtova, arboretuma i botaničkih zbirki Hrvatskog botaničkog društva i Dr.sc. Sanja Kovačić, stručna savjetnica u Botaničkom vrtu  Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, bit će naše gošće i održati predavanja BOTANIČKI VRTOVI JUČER, DANAS, SUTRA – trebamo li botaničke vrtove u 21. stoljeću? (Mr.sc. Juretić Biserka) i BOTANIČKI TURIZAM – biljni svijet kao temeljni fenomen zaštićenog područja prirode (dr. Kovačić Sanja).

Za sve zainteresirane, kako one iz velebitskog životnog i strukovnog okruženja, tako i slučajne prolaznike i putnike namjernike, ovo je poziv na dijalog o prirodnim vrijednostima koje nas okružuju, a koje možda ne doživljavamo kao – vrijednosti!

Mi Vas pozivamo, Vi nas posjetite - u srijedu, 05. srpnja 2017.g. u 10,00 sati, u upravnoj zgradi Javne ustanove Park prirode Velebit u Gospiću, Kaniža Gospićka 4b.

Pročitano 3621 puta