Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 23 Ožujak 2020 11:35

Park prirode Velebit – obavijest o regulaciji rada u skladu s provođenjem protuepidemijskih mjera (COVIC-19)

Zbog epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2, te temeljem protuepidemijskih mjera propisanih od Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, Javna ustanova „Park prirode Velebit“ do daljnjeg zatvara za organizirano i nadzirano posjećivanje uvalu Zavratnicu.
Zahvaljujemo svima na razumijevanju i pozivamo na strogo pridržavanje ove odluke kao i svih odluka nadležnih stožera usmjerenih na očuvanje zdravlja.
Rad uprave Javne ustanove „Park prirode Velebit“ odvija se sukladno izdanim uputama, a možete nas kontaktirati u vremenu od 7:00 do 15:00 sati radnim danima putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na jedan od telefonskih brojeva:
099 706 8030 (Ana Brkljačić, ravnateljica)
098 198 0236 (Mario Šaban, koordinator).
Molimo Vas, ponašajmo se odgovorno i ostanimo kod kuće, zaštitimo sebe i druge.
Odgovorno ponašanje uključuje i izbjegavanje grupnih terenskih posjećivanja Parka prirode „Velebit“, kao i boravak u planinarskim kućama i domovima.

Javna ustanova „Park prirode Velebit“

Odluka o organizaciji rada, rasporedu rada i radnom vremenu u Javnoj ustanovi „Park prirode Velebit“ za vrijeme epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS_CoV-2

Odluka o imenovanju koordinatora za vrijeme epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS_CoV-2

Pročitano 1804 puta