Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 21 Prosinac 2020 08:23

Od špilje do špilje- Informativni katalog sa turističkim paketima

„Daleko od površine, odvojen svijet. Duboko pod zemljom, obavijena tamom, tajanstvena mjesta čekaju da budu otkrivena. Prava avantura koja vodi do istraživanja nevjerojatnih špilja, približavajući se ljepotama podzemnog svijeta uz podršku iskusnih lokalnih vodiča.

Širok izbor špiljskih tura duž zemalja okrenutih prema Jadranskom moru.

Različite zemlje, različiti jezici, različite špilje koje je sve zajedno povezao europski projekt: Interreg ADRION - Adriaticaves.“ - isječak je iz  uvodnog teksta informativnog kataloga znakovitog naslova Od špilje do špilje.

U sklopu provedbe Interreg ADRION  Adriaticave projekta izrađen je detaljan katalog sa turističkim paketima koje su predložili partneri na projektu i kojemu je cilj zajednička promocija  i prijedlog ruta obilaska špilja partnerskih zemalja- Hrvatske, Italije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Srbije i Albanije.

Na žalost,  Cerovačke špilje, koje su također u katalogu,   trenutno nije moguće posjetiti jer se trenutno gradi i obnavlja sva posjetiteljska infrastruktura. Kada će to biti moguće, pravovremeno ćemo Vas obavijestiti.

 

 

Pročitano 1792 puta