Wednesday, 06 October 2021 14:53

Izložba „Svemir pod nogama“

Javne ustanove Nacionalni park Sjeverni Velebit i Park prirode Velebit pozivaju Vas da posjetite jedinstvenu izložbu speleofotografija "Svemir pod nogama" autora Dinka Stopića. Izložba će biti postavljena u izložbenom prostoru (suteren) Kuće Velebita u razdoblju od 8. listopada do 15. studenog 2021. godine, a besplatna je za sve posjetitelje.

Postav sadržava maestralne fotografije špilja i jama, a cilj izložbe je prikazati ljepotu podzemlja Hrvatske.

Dinko Stopić (Karlovac) dipl. ing. građevine, speleolog, instruktor speleologije Hrvatskog speleološkog saveza i speleofotograf. Speleologijom se bavi već 25 godina. Njegov fotografski rad prepoznat je i na međunarodnoj sceni, a o kakvim fotografijama je riječ, dođite i uvjerite se sami!
Otvorenje izložbe će biti u petak, 08. listopada 2021. g. u 17,00 sati. Molimo potvrdu dolaska na e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili tel. broj 053/665-380.

*Izložba je organizirana u skladu s važećim epidemiološkim mjerama, stoga zahvaljujemo na razumijevanju i apeliramo na odgovorno ponašanje! Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju.

Veselimo se Vašem dolasku!

Read 110 times